O nas

O nas

Baron

HISTORIA

Baron pierwszych Gości przywitał 15 czerwca 2017 roku. Serce Barona – to połączenie sztuki kulinarnej i barmańskiej, połączenie smaku restauracji we wnętrzu klimatycznego pubu. W powstanie Barona włożyliśmy dużo serca, zapału i siły, chcąc stworzyć w Międzyzdrojach miejsce, którego wszystkim brakowało. Miejsca, gdzie wyjątkowej jakości potrawy, przygotowane z pasją przez wyjątkowych kucharzy, zjedzone we wnętrzu restauracji o wyjątkowym klimacie – łączą się w wyjątkową osobowość Barona, który swoich Gości wita przez cały rok.

KLIMAT

Drewno; cegła; beczki; korki od wina; zapach przypraw, mięs, sosów; efektowny bar z piwnymi kadziami; całoroczny taras; nastrojowa muzyka – to jedyny w swoim rodzaju zakątek Barona, w którym czeka on na Was, aby każdego ugościć w przyjaznej atmosferze, uraczyć go pysznymi potrawami i sprawić, aby zechciał wrócić do nas raz jeszcze.

KUCHNIA

Czego chcieć więcej, jak tylko pysznie zjeść #uBarona… Coś innego, choć czasami codziennego, coś wyjątkowego, choć czasami normalnego, zawsze jednak coś indywidualnego – bo „kropkę nad i” zawsze stawia Baron. Co cechuje naszą kuchnię? – dobór najwyższej jakości produktów; wyrób własny, lokalni dostawcy; wyjątkowe rasy mięs i ryb; ponadczasowe interpretacje kulinarne…. i niekończąca się pomysłowość naszych kucharzy! Smaki Barona to jego indywidualne specjały, jak również oryginalne receptury. Ze swojego menu, Baron każdemu zdoła zaproponować, coś pysznego.